To je to što me zanima!

Tomislav Karamarko o SDP-u: Potpuno su izgubili kompas...

VODE NAS U PROPAST Šef HDZ-a smatra da Vlada u tri godine nije napravilia ništa, osim što su se bavili time kako građanima poraze podvaliti kao uspjehe
Vidi originalni članak

Nakon prijevremenih lokalnih izbora čelni ljudi HDZ-a i SDP-a još se ne mogu složiti oko toga tko je pobjednik. 

- Ja sam zadovoljan. Kad gledamo veličinu mjesta i njihov fiskalni kapacitet, onda smo mi i naši partneri pobjednici -  rekao je premijer Zoran Milanović, no s njim se ne slaže šef HDZ-a Tomislav Karamarko koji se na rezultate izbora osvrnuo na svom Facebooku. Karamarko smatra da je Vlada potpuno izgubila kompas i da su im važne samo njihove 'sinekure i osobni klijentelizam'. 

- Oni koji tri godine nisu napravili ništa, osim što su se bavili time kako građanima svoje poraze podvaliti kao uspjehe vode nas samo sve dublje u propast - piše u statusu koji je objavio na društvenoj mreži. 

Karamarko se  u statusu zahvalio svima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su glas dali HDZ-u. Rezultate izbora nazvao je ''sjajnim, apsolutnim uspjehom'', ali istaknuo kako ''nije vrijeme za slavlja i likovanja''. Poručio je da oni koji na izborima izgube osam gradova i onda to ''javnosti prodaju kao vlastitu pobjedu, pokazuju da su potpuno izgubili kompas, da više nemaju pojma kako upravljati ovom zemljom i da su im važne samo njihove sinekure i osobni klijentelizam''.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • liliana 25.03.2015.

    Jedva čekam izbore da se ovaj SDP makne,da konačno počnemo disati,a onda će se vidjeti kamo je otišao naš novac.

  • cappuccino00 24.03.2015.

    SDP nas je doveo do ruba propasti, ako oni ostanu na vlasti biti ćemo druga grčka

  • yocko 24.03.2015.

    Nemogu vjerovati šta to čitam,ova vlada nas je upropastila nisu napravili ništa,e Karamarko upravo si ti i tvoji HDZovci upropastili HR.ovi da su i htjeli pokrasti nisu imali šta uzeti jer ste vi sve pokrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare