To je to što me zanima!

Tomislavu Karamarku se ne sviđa vlast, okuplja alternativu

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik HSS-a Branko Hrg razgovarali su o lošim potezima Vlade. Smatraju da se njima utječe na standard hrvatskih građana
Vidi originalni članak

Kukuriku vlada rastače temelje na kojima počiva hrvatsko društvo, zaključili su u srijedu na sastanku predsjednici HDZ-a i HSS-a. Tomislav Karamarko i Branko Hrg nezadovoljni su prijedlozima Vlade. Smatraju da se njima utječe na standard hrvatskih građana. Zbog toga su u središnjici HDZ-a pokušali dogovoriti okupljanje alternative postojećoj vlasti.

Zaključili su kako će i dalje nastaviti razgovore o toj temi. Potvrdio je to i Branko Hrg, predsjednik HSS-a.

- Nije ovdje riječ o zbližavanju s HDZ-om. Mi cijelo vrijeme surađujemo. Tako smo se i ovaj put našli kako bismo ocijenili rad Kukuriku vlade. Moram priznati da smo se o svemu vrlo brzo usuglasili - rekao je Branko Hrg.

Ne zna kad će biti sljedeći sastanak.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • balcanicus 13.07.2012.

    "Putjin" je nedavno shvatio da je ustaša, prije toga je bio partizan i volio je Stipu. Jel to istina da radi za Al-Quaidu i da šverca kokain iz J. Amerike? Nešto se o time govorilo po novinama. Da, Sobol. Eto, neka pozdravi hanumu Enesu, onoga Muharemija, onoga Osmanija i ostale iz islamske zajednice, bez obzira na sve glasine. jak hrvat nema šta.Još je jako mudar.

  • ZMIJA1 12.07.2012.

    kalamarko, a gdje je gospon Klještić

  • Cezarion 12.07.2012.

    To više nije bezopasno za koaliciju i aktuelnu vladu! S ovako moćnim "partnerom" prijevremeni izbori postaju i više nego sigurni! Samo još Bajs mora vratiti onaj jedan mandat koji je HSS osvojio...a onda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare