To je to što me zanima!

Tomo Medved vodit će Stožer Vlade za sanaciju nakon potresa

Novi Stožer će voditi proces i povezati aktivnosti u saniranju posljedica potresa, a vodit će ga Tomo Medved. Sutra će u podne imati i sjednicu Vlade na kojoj će reći više detalja o novim aktivnostima Vlade
Vidi originalni članak

Iz Vlade su potvrdili večeras da će osnovati Stožer koji će voditi proces i povezati aktivnosti svih sudionika u pružanju pomoći u saniranju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji i dijelovima Zagrebačke i Karlovačke županije.

Na čelu Stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

GRADONAČELNIK PETRINJE O POMOĆI Dumbović: Ne dolazite mi ovdje zbog selfija. Šaljite nam novac

Prije ove odluke premijer Andrej Plenković imao je sastanak preko video veze sa svim članovima Vlade vezano uz posljedice razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku te dijelove Zagrebačke i Karlovačke županije.
 
U ponedjeljak u 12 sati u NSK bit će sjednica Vlade na kojoj će svi ministri izvijestiti javnost o dosad učinjenom za uklanjanje posljedica šteta te pomoć ljudima nakon razornog potresa.

Bit će riječi i o daljnjim aktivnostima Vlade i nadležnih službi oko pomoći unesrećenim ljudima te saniranju posljedica potresa, priopćili su iz Vlade.

 

Idi na 24sata

Komentari 182

  • POTPEC 04.01.2021.

    Politički stožer sa političkim ljudima. Znači u STARTU NEUSPJEH

  • kormilar 04.01.2021.

    Imam ja pitanje: Hoće li ministar Tomo Medved voditi Stožer Vlade za sanaciju poslije potresa u odijelu i kravati ili će se presvući u radnu odjeću! Bojim se da ne bude ovo prvo što ne sluti na dobro!

  • Hiroo_Onoda 04.01.2021.

    Taj Medved valjda od dosade nije znao kaj bi pa su za njega formirali stožer. Tak se to obično radi u trulim državama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare