To je to što me zanima!

Tomo o Brkiću: Vlada je ostala uskraćena za sjajnog ministra

Riječ je o sjajnom čovjeku kojeg je za tu dužnost kandidirala Hrvatska demokratska zajednica čiju je punu podršku, kao i moju osobnu, uživao u tome, napisao je Karamarko na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon što se na Facebooku premijer Tihomir Orešković zahavlio Milijanu Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja, na toj se društvenoj mreži oglasio i šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko. Napisao je kako je Vlada ostala "uskraćena za sjajnog ministra".

Karamarkovu poruku prenosimo u cijelosti:

[VLADA JE OSTALA USKRAĆENA ZA SJAJNOG MINISTRA] Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio Milijan Brkić. Riječ je o sjajnom čovjeku kojeg je za tu dužnost kandidirala Hrvatska demokratska zajednica čiju je punu podršku, kao i moju osobnu, uživao u tome.
 
Gospodin Brkić bio je apsolutno najbolje rješenje za mjesto ministra branitelja i žao mi je što se odlučio povući. Razgovarali smo o njegovoj odluci koju sam sa žaljenjem prihvatio, ali i koju razumijem i podržavam jer uključuju i njegov osobni stav.
Posebno žalim zbog toga što svi koji su bili uključeni u ovaj proces nisu prepoznali koliko je važno da gospodin Brkić svojim ugledom i autoritetom kojeg nedvojbeno uživa u braniteljskoj populaciji, doprinese rješavanju njihovih problema.

Svjedoci smo odluke čovjeka koji ima stav i karakter, a čije su odluke i čvrstina u njihovom zastupanju mogle biti iskorištene za opću dobrobit i kvalitetniji rad ove Vlade.

Milijan Brkić je, podsjetimo, u nedjelju objavio kako se povlači iz utrke za mjesto ministra branitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 244

  • fenix77 14.03.2016.

    Bogu hvala, ali država je u gabuli s ovim nesposobnim lopovima i špijunima.

  • Lalala5 14.03.2016.

    Jos da vlada ostane uskraćena bez Karamarka(sjajnog),možda bi nekaj i bilo...

  • nikluk20 14.03.2016.

    hrvatski narod je uskraćen od poštenih političara od početka tj osnutka slobodne i neovisne republike Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare