To je to što me zanima!

Tony Blair u Beogradu: Bježao kroz kuhinju da ga ne bi vidjeli

Bivši šef britanske vlade srbijanskim ministrima je objašnjavao strategiju političkog djelovanja, odnose s javnošću, te kako bi trebali komunicirati s medijima, piše B92
Vidi originalni članak

Bivši britanski premijer Tony Blair posjetio je Beograd gdje je u tajnosti održao predavanje pojedenim ministrima. Na privatnom savjetovanju bili su ministar financija Dušan Vujović, ministar kulture Ivan Tasovac, ministar pravosuđa Nikola Selaković, potpredsjednica vlade i ministrica prometa  Zorana Mihajlović te gradonačelnik Beograda Siniša Mali, javlja B92, no nitko od njih nije htio govoriti o čemu je bila riječ na sastanku. 

Blair je pak iz zgrade u kojoj je bio sastanak izašao kroz kuhinju na stražnji izlaz.

Ipak, spomenuta televizija uspjela je saznati da je bivši šef britanske vlade ministrima objašnjavao strategiju političkog djelovanja, odnose s javnošću, te kako bi trebali komunicirati s medijima.

Podsjećamo, britanski Guardian prošlog je tjedna objavio kako je Blair pristao biti savjetnik srbijanskog premijera Aleksandra Vučića i njegove vlade iako je podupirao NATO-ove zračne napade na Srbiju 1999. godine tijekom sukoba na Kosovu.

Među zemljama čije vlade je konzultirao su i Kazahstan te Azerbajdžan. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 26.02.2015.

    Ma teraj tog zlocinca iz Srbije!!! Sramota!!

  • TEŠKIOSIJEK 26.02.2015.

    instrukcije ?

  • El Tractor 26.02.2015.

    Neš ti stručnjaka, a i susjede svatko može nasamariti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare