To je to što me zanima!

Toplo-hladno: Nakon minusa, Slavonce za vikend grije 25 °C

U 13 sati u utorak u Zagrebu je bilo ugodnih 18 stupnjeva Celzijevih, a slične temperature izmjerene su i u ostatku zemlje. Od četvrtka temperature znatno rastu
Vidi originalni članak

U 13 sati u utorak u Zagrebu je bilo ugodnih 18 stupnjeva Celzijevih, a slične temperature izmjerene su i u ostatku zemlje

Vrijeme će u utorak biti promjenjivo, na Jadranu i u predjelima uz Jadran uz više oblaka i češću kišu, piše meteo.hr. Ponegdje su mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Središnju i istočnu Hrvatsku očekuje sunčano vrijeme, a tek krajem dana očekuje se malo kiše. Puhat će većinom slab vjetar, a na većem dijelu Jadrana umjereno do jako jugo, dok će na sjevernom biti bure. Dnevne temperature kretat će se između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih. Hladnije će biti u Gorskome kotaru i Lici gdje dnevna temperatura neće prelaziti 14 stupnjeva Celzijevih. 

U srijedu pad temperatura

U srijedu će se temperature spustiti za koji stupanj, pa će minimalna temperatura biti između 7 i 11 stupnjeva, a na Jadranu između 13 i 18 stupnjeva Celzijevih. Maksimalna temperatura kretat će se između 11 i 16 stupnjeva, a na Jadranu između 18 i 22 stupnja Celzijeva. 

Vrijeme će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, koja na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije može biti i mjestimice obilnija uz grmljavinu. 

Četvrtak opet topliji, vikend u Slavoniji iznad 25 stupnjeva 

U četvrtak će kiša padati uglavnom na Jadranu, ali ne obilna, a temperature u unutrašnjosti mogle bi narasti na 23 stupnja Celzijeva. U petak će povremene kiše biti uglavnom na Jadranu, dok će u Slavoniji dočekati suho vrijeme i temperature koje bi mogle rasti i preko 25 stupnjeva Celzijevih, javlja crometeo.hr.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • leoirex 09.10.2013.

    Skoro ništa nas više ne može ugrijati i ugodno iznenaditi sa zemlje, iz Banskih dvora i Markova trga, neka nas barem odozgo nešto zagrije.

  • Babaluji x 08.10.2013.

    nemaju oni pojma o prognozi .... sad ovako a za tren pa onako ...

  • svarten 08.10.2013.

    Bas super ja idem na godisnji u petak i najavljujem slavoncima da dolazim knjima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare