To je to što me zanima!

Topusko: Alžirac (26) je udario policajca u glavu i pobjegao

Ozlijeđenom policajcu je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane lake ozljede. Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

PU sisačko-moslavačka je objavila kako su proveli kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim Alžircem. Njega su u četvrtak navečer na području Topuskog zatekli bez dokumenata i htio je ilegalno prijeći iz BiH u Hrvatsku.

Alžirac je tada rukom udario policajca po glavi i pobjegao je. Ubrzo su ga uhvatili te je uz uporabu sredstva prisile uhitili i nakon toga odveli u prostorije nadležne policijske postaje.

KONFERENCIJA NA MARKOVOM TRGU "Da je policija radila po zakonu danas bi Madina imala deset godina i išla u osnovnu školu"

Ozlijeđenom policajcu je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane lake ozljede. Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • livija i ja 20.11.2021.

    Neka ilegalni migranti tuku policajce jer se oni braniti ne smiju-novinar iz Njemačke se također sprda sa policijom i našom državom jer je uhvaćen sa grupom ilegalnih migranata sada kao švercer ili krijumčar jer vide da se tako najlakše dolazi do love  -24 sata o tome ni riječi.

  • x00x 19.11.2021.

    eh ti doktori...

  • user_31670 19.11.2021.

    Jel se policajac ispricao alzircu sto ga je tuko? Bozinovicu? Sta se ceka

Komentiraj...
Vidi sve komentare