To je to što me zanima!

Topusko: Vlasnik kafića je više puta tukao konobaricu

Tvrdila je kako je zadobila ozljede prilikom pada, kako ne bi izgubila posao. Policija je doznala kako je vlasnik kafića i ranije maltretirao konobaricu...
Vidi originalni članak

Konobarica (20) liječnicima je rekla da joj je modrica na oku posljedica pada, ali su nakon policijske istrage utvrdili da ju je ozlijedio šef Milan Busić (33). Policija je utvrdila da je vlasnik kafića u Topuskom 9. prosinca više puta šakom udario u glavu radnicu u kafiću, a kasnije i u automobilu. Liječničku pomoć je primila u Domu Zdravlja Gvozd gdje su joj utvrdili lakše ozljede. Tvrdila je kako ih je zadobila u padu, kako ne bi izgubila posao. Policija je doznala da je vlasnik i ranije maltretirao konobaricu, ali se ona nije usudila slučaj prijaviti. Njoj su dali podatke o počinitelju zbog podnošenja privatne tužbe radi nanošenja ozljeda. Busić tvrdi da nije tukao svoju zaposlenicu. Busić je član Hrvatske narodne stranke, a predsjednica Županijske organizacije HNS, dožupanica Mira Harcet nam je kazala kako će, dokaže li se da je zlostavljao zaposlenicu, biti sankcioniran. O slučaju će podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zlatibor 05.07.2012.

    Jos uvek ustaska gamad napadaju neduzne srbe. To je sve laz koja se navodi za Busica. Ustase su zaklale mog dedu u glinskoj crkvi pred oltarom i 1500 srba kao i mog strica nabile zivog na kolac i pekle na raznju, a to je sve majka gledala iz Petrove Gore sta joj rade sa sinom i nije mu mogla pomoci. Oduvek su Hrvati bili protiv srba. Sa Hitlerom ste bili zajedno. ma da se zarati ponovo neverujem dabi postojao hrvat musliman ili siptar na Balkanu, jer ako ta gamad budu jos na Balkanu opet ce napadati srbe i klati. A ti administratore koji si ako je takozvana hrvatska drzava demokratska pusti moj komentar da svi citaju, a ne kriti od naroda.Smrt fasistima i ubicama srba!!!! Bice osvete nadam se?! Nikada srbi nece imati mir dok je vas na balkanu. Uvek ce biti napadani i klani kao sto je i deo moje familije zaklan u Glinskom pokolju.

  • osječan_1 07.01.2010.

    Molimo ime i prezime , faca tuče žene, a filišpović nema sparing partnera. Presuda , vezat za stup srama i 100 udaraca rimskim biče, pa ako preživi ,pustiti ga.

  • aquafun 07.01.2010.

    zasto nema punog imena i prezimena zlostavljaca???BZ,CR;PS itd nista ne znaci!!!imenujte stoku!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare