To je to što me zanima!

Toše je trebao sjediti na zadnjem sjedištu Touarega

Toše Proeski nije smio upravljati Touaregom na putu za Zagreb, nego je trebao sjediti na zadnjem sjedištu. Auto je trebao voziti profesionalni vozač
Vidi originalni članak

Toše Proeski nije smio uopće upravljati Touaregom na putu za Zagreb, nego je trebao sjediti na zadnjem sjedištu. Auto je trebao voziti profesionalni vozač, a ne njegov prijatelj, i pred njima se trebalo kretati vozilo prethodnica. Ni jedan od tih profesionalnih standarda osiguranja VIP osobe nije bio ispoštovan u trenutku sudara kraj Nove Gradiške, objavila je makedonska televizija Kanal5. Prometni stručnjak Konstantin Angelovski objasnio je kako bi zbog ovakve tragedije trebali promijeniti standarde i početi primjenjivati one koji su na snazi u EU.
Podsjetimo, Toše Proeski vozio je automobil na putu prema Zagrebu, a nakon što je prošao granicu na Bajakovu sjeo je na suvozačevo sjedalo, spustio ga i zaspao. Na vozačevo mjesto sjeo je Tošin prijatelj Georgij Georgijevski koji je toga dana vozio jer je profesionalni vozač bio tjedan dana na godišnjem odmoru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sined 30.10.2007.

    daj kakve to filozofije pisete, ko da da je vazno tko je i kada vozio, covijeka nama i gotovo, nitko nije htio da pogine a imam osijecaj da se cijelo vrijeme trazi krivac

  • Hacker-ri 30.10.2007.

    Smjesno je to da njegov profesionalni vozac je na godisnjem a on mora putovat ! 2. stvar, di je predhodnica? i gdje je 2 profesionalni vozac ! jbga nema pomoci, njega nema !

  • eva_greguric 29.10.2007.

    strašna sudbina! nije mu se išlo, kao da je imao predosjećaj......teško se pomiriti sa činjenicom da ga više nema, ali on će zauvijek živjeti u našim srcima! počivaj u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare