To je to što me zanima!

Toši bi život možda spasili zračni jastuci u Touaregu?

Prometni stručnjak D.Konjević, koji je vještačio prometnu nesreću, kazao je da je Toše poginuo u trenutku udarca u stražnji dio prikolice kamiona
Vidi originalni članak

U VW Touaregu, u kojem je 16. listopada 2007. godine na autocesti nedaleko Nove Gradiške poginuo makedonski pjevač Toše Proeski, niti jedan od sedam zračnih jastuka nije se otvorio. Prometni stručnjak Darko Konjević, koji je vještačio prometnu nesreću, za Večernji list kazao je i kako je Toše poginuo u trenutku udarca auta u stražnji dio prikolice kamiona, a ne nakon udarca u ogradu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • clara 01.09.2009.

    z501...šteta što ti nisi bio na njegovom mjestu!

  • tallyst 10.08.2009.

    Osvrt na komentar z501!!Ovde imamo slobodu govora,dakako ali odakle ti srca tako nešto napisati?Da je tebi macane u životu tako ili nešto slično se zbilo nebi tako pisa!! Šta se tiče zračnih jastuka,postavlja se pitanje,ZAŠTO SE NISU OTVORILI?!To če nas svih mučiti,nas koji smo ga volili,volimo i poznavali i znao ko je bio i ostao TOŠE!!Postoji i jedna i jedina ISTINA,sve nas je okupio bez obzira na nacionalnost i nekom je to smetalo!!KOME??Priča se o sabotaži!Sve je moguče, jer ako je on bia ispravan momak i "samo"pjevač nije baš tim"nekima"to sve skupa pasalo Da,evo još malo i kuca tužna 2.g.bez njega,bez tebe Teo i da onaj koji te i nije poznavao ili poslje nešto više o tebi znao ili saznao ne zna šta je izgubio i šta gubi!!Da,zašto stati?Dokle god postoji sumnja ili pitanje poviše treba ISTINU tražiti!Ne mrštite se zbog toga i istraga!Da je medij da priču o Budimirki napeli bi se ka pračke,od toga njega treba pustit da počiva u miru!!Ona se pokazala!0 bodova!U mom srcu si zauvik!!

  • trešnja 10.08.2009.

    Nažalost svih nas, život ima svoju putanju i ništa je ne može promjeniti,promjeniti možemo samo način kako se po toj putanji krećemo.Toše je imao duhovno bogat život i svoje poslanstvo je izvršio,a mi se još trebamo za to mučiti.Za ona zadnja dva komentara šteta riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare