To je to što me zanima!

Tragaju za mlađim muškarcem koji je opljačkao Auro Domus

Bjelovar: Razbojnik ima između 25 i 30 godina, visok je oko 180 cm, na sebi je imao crnu jaknu i plave traperice. Na desnoj gornjoj strani vilice ima pokvarene zube
Vidi originalni članak

Bjelovarska policija moli građane za pomoć u otkrivanju počinitelja pljačke koji je 3. travnja u Bjelovaru na Lebovićevu šetalištu opljačkao poslovnicu tvrtke ''Auro Domus'' koja se bavi otkupom zlata. Toga dana je u bjelovarsku poslovnicu u večernjim satima ušlao nemaskirani mlađi muškarac u dobi između 25 i 30 godina. Visok je oko 180 cm, na sebi je imao crnu jaknu i plave traper hlače navode iz policije. Ispod jakne se nazirao odjevni predmet crvene boje. Na glavi je imao šiltericu, a na nogama bijele tenisice. Prilikom govora primijećeno je da na desnoj gornjoj strani vilice ima pokvarene zube. 

Poduzete su intenzivne mjere potrage, a policija moli građane da o eventualnim saznanjima, koja bi dovela do otkrivanja identiteta razbojnika, izvijesti najbližu policijsku postaju ili nazove broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • amanita 20.04.2012.

    Nemate pojma kako je tim curama koje tako nešto dožive zbog budale koja nerazmišlja o ničemu!

  • Babaroga_4 20.04.2012.

    Odma neka jake snage mupa sve fataju i kod zubara ....

  • šnuki 19.04.2012.

    a treba danas i imat za socijalne zube ,a kamoli za kruh ....i meni dođe da krenem u pljačku.Prva stanica ......Sabor.Pa da im samo opljačkam najmanje đepove ufuf...i evo meni za more..ma kaj za more ................za pun frižider bolji auto i za more i još mi ostane!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare