To je to što me zanima!

Jedan radnik poginuo, a drugi ozlijeđen u tvornici cementa

Neslužbeno doznajemo da je nesretni muškarac radio na poslovima u sklopu remonta mlina u tvornici. Policija obavlja očevid nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija
Vidi originalni članak

Jedan radnik je poginuo, a drugi je ozlijeđen u subotu oko 14.40 sati obavljajući radove u tvornici cementa u Salonitanskoj ulici u solinskom naselju Sv. Kajo.

- U subotu oko 14.40 sati tijekom radova održavanja na mlinu cementa u tvornici Sv. Kajo, došlo je do nesreće prilikom koje je smrtno stradao radnik našeg kooperanta Đuro Đaković Montaže. Drugi ozlijeđeni kolega prebačen je u splitski KBC. U tijeku je policijski očevid a provode se i interne istražne radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće. U ovim teškim trenucima, izražavamo sućut obitelji poginulog kolege - priopćili su iz tvrtke Cemex Hrvatska d.d.

O ovom slučaju izvješteni su državno odvjetništvo i inspektor zaštite na radu, a više pojedinosti o razlozima ovog nesretnog slučaja  znat će se nakon obavljenog očevida.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • brođanka23 17.03.2018.

    Danas je pre tužan dan... Danas sahranimo prijatelja 33 godine i nakon sahrane dobijemo poziv, tetak Milan je poginuo... Šok A obitelj, ogroman šok, kcer se prekobacila a teta od jecaja nempze disati... Nisam mogla to gledati, ljudi dragi, što je život...

  • zagorec17 17.03.2018.

    Sucut obitelji

  • goran6 17.03.2018.

    R.I.P😢 A OBITELJI ISKRENA SUĆUT. a zlim komentarima tu nije mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare