To je to što me zanima!

U naletu vlaka poginula su dva brata, jedan je bio maloljetan...

Do nesreće je došlo kada je putnički vlak koji je vozio od Koprivnice do Zagreba pri brzini od 138 kilometara na sat udario u desnu bočnu stranu automobila marke Golf zagrebačkih registracija
Vidi originalni članak

U naletu vlaka na automobil u ponedjeljak na pružnom prijelazu kod Vrbovca poginuli su 21-godišnji vozač, koji je ispao iz automobila, i suvozač koji je pronađen u uništenom vozilu, izvijestilo je nakon očevida državno odvjetništvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok državno odvjetništvo tvrdi da identitet poginulog suvozača nije utvrđen, zagrebačka policija u svom je izvješću navela da je uz 21-godišnjeg vozača poginuo "maloljetni putnik", a mediji tvrde da su poginuli mladići braća.

Do nesreće je došlo kada je putnički vlak koji je vozio od Koprivnice do Zagreba pri brzini od 138 kilometara na sat udario u desnu bočnu stranu automobila marke Golf zagrebačkih registracija koji se kretao iz smjera Novog Sela prema mjestu Luka.

"Uslijed naleta odnosno zbog zadobivenih višestrukih teških tjelesnih ozljeda smrtno je stradao vozač (21) osobnog automobila koji je uslijed udarca ispao iz vozila na travnatu površinu kraj željezničke pruge i zasad nepoznati muškarac koji je sjedio na mjestu suvozača te je pronađen u uništenom automobilu", navodi državno odvjetništvo.

Očevidom je utvrđeno i da je prilaz pružnom prijelazu bio obilježen prometnim znakom tzv. Andrijinim križem i da je na njemu bila postavljena zvučna i svjetlosna signalizacija koja je u trenutku nesreće bila u ispravnom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • digić 20.09.2017.

    Nezna ni Policija pravi uzrok ,nemojte onda vi raspravljati kaj je bilo.Tajnu točnog uzroka samo poginuli dečki znaju na svu žalost.

  • PAUKOVEC 19.09.2017.

    Nepaznja ili sudbina-svejedno..Nestala su dva mlada zivota.Svakome se moze dogoditi isto vec sutra,na ovaj ili onaj nacin..svaki cinizam u komentarima pokazuje koliko smo postali bez suosjecanja.Djeco,pocivajte u miru..Roditeljima neka Gospodin da snagu da prezive ovakav gubitak.Iskrena sucut.

  • merida_1 19.09.2017.

    Idu se zajebavat s vlakom pa dobiju što ih ide,koliko puta sam prešla prugu iduć u Sušačku gimnaziju,ali nikad mi nije omaklo da pogledam oko sebe,uostalom i ćuješ ga,tutnji..zato ne mogu razumjet te neoprezne ovisnike o slušalicama,ovo je živa pošast..

Komentiraj...
Vidi sve komentare