To je to što me zanima!

Tragedija: Mladić (20) se utopio na plaži u Medulinu

Tijelo mladića s dvije tetovaže vidio je kupač 50 metara od obale. Zbog sve većeg broja utapanja policija je danas pozvala na veći oprez u vodi
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da se tako mlad čovjek utopi u Medulinu, gdje je plaža poznata po toplom, ali i plitkom moru, rekla je šokirana kupačica na plaži u autokampu Medulin. Oko 8.20 sati u utorak je na plaži pronađeno tijelo mladića starog oko 20 godina. Dok su izvlačili tijelo, na plaži se okupila nekolicina kupača koji su šokirano gledali tijelo na obali. Tijelo koje je plutalo 50-ak metara od obale, uočio je kupač koji je i pozvao policiju, a mladića su izvlačili radnici pulske hitne pomoći.
- Osim policije, na mjesto događaja izašla je mrtvozornica, koja je konstatirala da nema vidljivih tragova nasilja, te da je smrt nastala zbog utapanja - kazala je Nataša Rogić iz policije. Riječ je o za sada nepoznatom mladiću crvenkaste kratke kose, tamnoplavih kupaćih gaćica, a na nogama je imao smeđe sandale. Na tijelu mladića su dvije tetovaže, a jedna od njih na desnoj nadlaktici je tetovaža miša koji svira gitaru.
- Ovo je prvi slučaj utapanja u Medulinu. Spasioci su na terenu od 11 do 17 sati, a za utapanje sam čula kad sam stigla na posao. To je velika tragedija - rekla je Tea Radošević, voditelj spasilaca u Medulinu. Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na patologiju pulske bolnice radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.



POLICIJA POZIVA RODITELJE NA JAČU BRIGU O DJECI
Zbog utapanja sedmero djece i 22 odraslih, u posljednjih šest mjeseci policija je pozvala roditelje da vode brigu o djeci. Koncesionare su pozvali da uspostave kvalitetne spasilačke službe te da se posebno označe ili ograde mjesta koja nisu pogodna za kupanje, poput šljunčara, bara ili ribnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sprinter 01.07.2008.

    a i on je našao plažu gdje će se utopit

  • user_21090 01.07.2008.

    Bravo mariela,uvijek se plivaći utapaju. Nekako je trend plivati do ogranjičenja sam! To je tako opasno,svi misle da je opasno ne bi bilo tako daleko ograničeno,većina ih tako strada,nema orjentaciju koliko je daleko od obale,gleda na skutere,i u tom svemu pojavi se grč. lLjudi budite oprezniji! Sućut obitelji pokojnika,a on neka počiva u miru.

  • motorna pila 01.07.2008.

    koji je ovo slučaj već po redu? Bože! Počivao u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare