To je to što me zanima!

Tragedija na Grobniku: Auto je tijekom utrke izletio sa staze i udario u ogradu, poginuo sudac

Utrka je prekinuta, nastavljaju se izvidi i utvrđivanje zbog kojih je i kako došlo do nezgode
Vidi originalni članak

Pri kraju dnevnog programa, prvog natjecateljskog dana međunarodne auto utrke Nagrada Hrvatske 2022., na Automotodromu Grobniktijekom Endurance, u jednom je trenutku došlo do nenadanog izlijetanja jednog natjecateljskog automobila koji je punom brzinom udario u zaštitnu ogradu iza koje se nalazi jedno od sudačkih mjesta, piše Novi list.

Od siline udarca vozilo je zaskočilo ogradu kojom prigodom je zahvatio dvoje sudaca.
Brzom intervencijom dežurne liječničke ekipe i drugih interventnih službi jedna je muška osoba, sudac s težim ozljedama, odmah transportiran u sušački Hitni trakt, dok je druga ženska osoba, bez teže vidljivih ozljeda, prvo zbrinuta u medicinskom vozilu, a potom zbog preventive prevežena na daljnje kontrole.

Iz bolnice je ubrzo stigla vijest da je muškarac podlegao teško zadobivenim ozljedama, dok je, prema prvim i neslužbenim informacijama sutkinja prošla tek s neznatnim nagnječenjima.

Utrka je prekinuta, nastavljaju se izvidi i utvrđivanje zbog kojih je i kako došlo do nezgode, a tijekom večeri i kasno u noć svi će timovi biti obaviješteni kako nastavka utrke, drugim natjecateljskim danom, u nedjelju, na Grobniku neće biti.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Kytomlato 27.07.2022.

    Vpzači su na utrkama potrošna roba. Zamijenit će ga bolji

  • grancigula2 24.07.2022.

    Toga je sigurno za utrku pripremil Grobničan mehanicar, (brodski) !!

  • mdcro24 24.07.2022.

    Sto se ne snimaju utrke, nema neki video?

Komentiraj...
Vidi sve komentare