To je to što me zanima!

Tragedija: Nestalu djevojku iz Mostara pronašli mrtvu u rijeci

Mostarka Antonela Kvesić u srijedu se udaljila od vikendice gdje je bila s društvom i od tada joj se gubi svaki trag. Policija je pronašla tijelo nedaleko od vikendice
Vidi originalni članak

Pronađeno je tijelo u rijeci Bosni pokraj Zenice.

Dnevni avaz piše da je iz Tužiteljstva potvrđeno da je riječ o Mostarki Antoneli Kvesić (31). 

Tijelo su izvukli iz korita rijeke, nakon čega su ga prebacili na obdukciju. 

Podsjećamo, djevojka iz Mostara nestala je u srijedu nakon što je napustila vikendicu na području Lašve, desetak kilometara od Zenice. Ona je tamo bila zajedno sa svojim društvom, a njezin nestanak prijavio je prijatelj koji je policiji rekao da je konzumirala određene količine alkohola i zatim izašla. Od tad joj se gubi svaki trag. 

Tijelo je pronađeno oko 200 metara od ušća Lašve u rijeku Bosnu, nekoliko kilometara od vikendice. Pretpostavlja se da ga je voda donijela do tog mjesta. Vjerojatno je riječ o utapanju, javlja Dnevni list.  

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Caca034 12.05.2018.

    Treba sačekati konačni izveštaj policije. Još uvek nije bila ni obdukcija, a masa ljudi već osudila devojku što je popila i proveselila se. Licemerje. I da jeste, ima li koga ko to nije bar jednom popio na žurci kad je bio mlad... U svakom slučaju, ogromna tragedija, počivala u miru...

  • mimara 12.05.2018.

    za moj pojam ovo drustvo sa kojim je bila treba da je nosi na dusi ako ju imaju

  • Prva Proleterska 12.05.2018.

    Od one tablete za žuriranje , da možeš skakati cjelu noć ko majmun , ti je takva vrućina , da se želiš ohladiti , na svaki naćin . Zato je svaki potok ili rijeka veoma primjerena i poželjna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare