To je to što me zanima!

Pijan autom izletio u Dunav, u nesreći poginuo suvozač (21)

Mladić (21) s prijateljem u autu je u jednom trenutku noćas izletio sa zemljanog puta u Dunav u Iloku. Automobil se okrenuo na krov, no vozač se uspio izvući. Preminuo je mladi suvozač iz Bapske
Vidi originalni članak

Mladić (21) iz Bapske poginuo je u subotu oko 2.25 sati u teškoj prometnoj nesreći u Iloku. 

Njegov prijatelj (21), pod utjecajem alkohola sjeo je za volan i krenuo se s mladićem voziti uz Dunav. Iz još neutvrđenog razloga vozač je skrenuo sa zemljanog puta i sletio u rijeku. Tom prilikom Opel Astra se okrenula na krov. Iako pijan, vozač se uspio izvući iz automobila, ali ne i njegov suvozač. 

Kako bi mu pomogao, mladić je počeo glasno dozivati upomoć i to su čula dvojica mladića iz Iloka koji su odmah skočili u Dunav u pomogli u izvlačenju 'zaglavljenog' mladića iz automobila. Kada su ga izvadili pozvali su Hitnu pomoć čiji su djelatnici na obali rijeke neko vrijeme pokušavali reanimirati mladića, no, u 3.25 sati proglasili su njegovu smrt.

Iločka policija osigurala je mjesto događaja a očevid je započeo odmah ujutro kako bi se utvrdile sve okolnosti stradavanja.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 02.05.2020.

    Suvozač je preživio ali vozač je umro vlasnik automobila iz Iloka je dao suvozaču iz Bapske da vozi te je pod naglim kocenjem sletio u dunav.

  • Dalibor0704 02.05.2020.

    Nije BMW? Pa gdje je tu vijest?

  • Kašun 11 02.05.2020.

    Užas jedan u Iloku drugi u Vinkovcima treći u Zagorju četvrti u Ivanić gradu i tako gubimo ionako malo mladih ljudi dokad.Obiteljima sućut:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare