To je to što me zanima!

Tragedija u Rumunjskoj: Majka bacila bebu kroz prozor stana u požaru i skočila. Dječak je umro

Kada su liječnici stigli na mjesto tragedije, dijete su odmah reanimirali. Majka je primljena u bolnicu u teškom stanju. Zadobila je prijelome, a ima i opekline prvog i drugog stupnja na jednoj ruci...
Vidi originalni članak

Velika tragedija potresa Rumunjsku. Majka je usred požara bacila sina kroz prozor u pokušaju da ga spasi, no dječak Viktor umro je sinoć oko 22.30 sati u bolnici. Imao je dva srčana zastoja. Više se nije mogao boriti, bio je u komi četvrtog stupnja, piše Observator news.

Samo nekoliko sati prije tragedije, njegova je majka Malina imala napad, kako pišu rumunjski mediji, zbog postporođajne depresije. Željela je napustiti kuću s Viktorom. Njezin suprug došao je s posla kući tijekom pauze, nakon čega je navodno donio dramatičnu odluku da je zaključa u kuću, rekli su izvori za istragu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Susjedi su svjedočili da se par često svađao. Malo prije praznika, morala je intervenirati policija kako bi prekinula svađu. Drugi tvrde da je muškarac bio nasilan i da je tukao ženu.

Majka je prvo počela bacati odjeću kroz prozor, a onda je donijela fatalnu odluku da baci i Viktora, kada je njihov stan zahvatio požar. Pokušala je ublažiti pad umotavši ga u poplun, ali to nije bilo dovoljno. Onda je i ona skočila, prema riječima svjedoka. 

Kada su liječnici stigli na mjesto tragedije, dijete su odmah reanimirali. Malina je primljena u bolnicu u teškom stanju. Zadobila je prijelome, a ima i opekline prvog i drugog stupnja na jednoj ruci.

Vatrogasci utvrđuju što je izazvalo požar. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prekobicnjak 11.01.2024.

    Zašto mame voze bebu u kolicima, po pješačkom prijelazu, ispred sebe ?

  • ping-pong 11.01.2024.

    Mogla je djete vezati za prsa i skočiti na leđa. Dala bi život za djete, ovako je ubila i djete, a možda i sebe.

  • 03041 11.01.2024.

    Vjerojatno mislila kako će netko uhvatiti dijete

Komentiraj...
Vidi sve komentare