To je to što me zanima!

Tragedija u Lici: Autobusom na odmorištu usmrtio tinejdžericu, vraćale se s utakmice u Pregradi

Vozač (44) autobusa zadarskih registracija krenuo je pomaknuti autobus na poziciju, a da se nije uvjerio da može to učiniti sigurno. Udario je u djevojku koja je na mjestu nesreće smrtno stradala
Vidi originalni članak

Djevojka (17) smrtno je stradala u nedjelju oko 19 sati na odmorištu Sokolac na autocesti A1 u smjeru Splita, izvijestila je PU ličko-senjska.

Kako se navodi, vozač (44) autobusa zadarskih registracija krenuo je pomaknuti autobus na poziciju za točenje goriva i započeo vožnju unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da istu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Tad je udario u 17-godišnjakinju koja je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno stradala. 

Policija je isprva izvijestila da je vozač krenuo unatrag, no poslali su ispravak te naveli da je autobusom krenuo unaprijed na odmorištu.

Kako piše Zadarski list, autobusom su se iz Pregrade vraćale nogometašice NK Vrčeva iz Glavice, a u nesreći je stradala djevojka s benkovačkog područja.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Maximilian 55 03.10.2023.

    pri punojsavjesti vozač to ne bi uradio  ..utjecaj opijata uzeo je danak

  • m4tko 02.10.2023.

    Počivala u miru. Znam ju iz viđenja i kratkih razgovora po školi. Prelipa i predraga otišla tako rano.

  • breskvics 02.10.2023.

    Gledala sam sinoc kako mi dijete neutjesno place za prijateljicom. I nije bilo bitno tko je kriv vec cinjenica da nje nema vise. Prvo je izgubila majku a sada je otac izgubio nju. Gledas u svoje dijete,sretan si da je zivo i zdravo a opet u istoj sekundi svjestan necihe tragedije. Tuga pregolema

Komentiraj...
Vidi sve komentare