To je to što me zanima!

Traje lov na opasnog pedofila: "Moramo ga što prije pronaći!"

VELIKA BRITANIJA: Gintautas Urbonas (51) iz Litve osuđen je zbog pedofilije na 12-godišnju zatvorsku kaznu. Uspio je pobjeći iz zatvora, sumnja se da se želi domoći domovine...
Vidi originalni članak

Pedofil iz Litve pobjegao je iz britanskog zatvora, a policija sumnja da se pokušava domoći svoje zemlje. Gintautas Urbonas (51) osuđen je na 12 godina zbog zlostavljanja, napastovanja i pokušaja silovanja u Velikoj Britaniji. 

Kaznu je služio u zatvoru u Peterboroughu na sjeverozapadu Engleske, a pobjegao u petak kada se popeo na ogradu s koje je, dok stražari nisu gledali, uspio skočiti na krov u blizini parkiranog policijskog kombija. 

- On vjerojatno bježi prema Litvi, ali nismo potpuno sigurni, mogao bi i dalje biti na području Peterborougha. Upozoravam vozače da paze na auto stopere i prijave nam uoče li bilo što sumnjivo. Želimo ga što prije pronaći i vratiti iza rešetaka, rekao je inspektor  Mick Birchall.

Uprava zatvora nije željela komentirati kako im se dogodio takav propust. Kažu samo da su na raspolaganju policiji koja istražuje slučaj, piše Daily Mail.

Inspektori su upozorili zatvor da im sigurnost nije na visokoj razini osobito u njegovom ženskom dijelu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Glupijugovic 31.01.2018.

    Za takvog bi trebala drzava pozvat sve stanovnike na lov i ko ga kokne dobije 3 prosjecne plate nagrade!

  • little John 31.01.2018.

    provjerite u BB

  • Peavey 31.01.2018.

    možda je pobjegao u crkvu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare