To je to što me zanima!

Traktor proklizao, prikolica se prevrnula, poginuo je putnik

Traktor je proklizao u petak oko 16.20 sati na nizbrdici lokalne ceste u Šenkovcu kod Zaprešića. Prikolica se prevrnula i poginuo je putnik. U tijeku je policijski očevid
Vidi originalni članak

Traktor je proklizao u petak oko 16.20 sati na nizbrdici lokalne ceste u Šenkovcu kod Zaprešića.Prikolicu koju je vukao se prevrnula i putnik je zadobio teške tjelesne ozljede, te je preminuo na putu do bolnice. U tijeku je očevid, izvijestila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • user_54414 13.09.2014.

    Također živim u tom kraju, Ivan Sluga-Tace je poginuo. Moj veliki prijatelj i velika dobrica, spreman svima pomoći. U našem kraju nije UOBIČAJENO da se događaju takve strašne tragedije, a posebno nije uobičajeno da se po kiši (a zna se da je teren klizav, mokar, blatan), ide u berbu petkom popodne, kada je najavljeno da će u subotu poslije podne biti lijepo vrijeme. Na kraju - zbog brzine i ne razmišljanja otišao je jedan život - a grožđa i vina bit će uvijek, pitam se samo da li će se moći uživati u vinu od tog gražđa. Tace je bio takav - nije birao što je najbolje za njega, nego je uvijek bio spreman pomoći drugima i to sa smješkom. R.I.P.

  • Linz 13.09.2014.

    Policija je izvijestila očevid,u Zaprešićima kod Šenkovca,prikolica je proklizala a traktor se prevrnuo.jedna osoba je smrtno stradala.........ovako to treba napisati.

  • poslijednja šansa 12.09.2014.

    ovaj sto je pisao clanak nezna ni sto je traktor ni prikolica a kamoli kola!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare