To je to što me zanima!

Traktorom je pregazio i ovce i janjad, a onda je htio i vlasnika

Muškarac (60) je osumnjičen da je traktorom u polju namjerno pregazio dvije ovce i dva janjeta, a nakon toga vlasniku zaprijetio ubojstvom, te ga pokušao pregaziti
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak uhitila muškarca (60) s područja Gornjih Bogićevaca jer je u polju na području Okučana istog dana oko 11.30 sati traktorom usmrtio dvije ovce i dvoje janjadi svome poznaniku. 

Kada je pogazio ovce i tek ojanjenu janjad, traktorom je krenuo na vlasnika (49) stada s namjerom da i njega pogazi. Muškarac je na sreću izbjegao traktor. 

Prema pričanju mještana Okučana vlasnik stada je napasao ovce u jednoj međi između polja, njih oko stotinjak, od kojih se polovina već ojanjila. Muškarac na traktoru, koji je navodno već od ranije u sukobu s ovčarom, jednostavno je utjerao traktor među ovce s namjerom da njih i gazdu pogazi.

- Policija će protiv 60-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kaznena djela, ubijanje ili mučenje životinja, prijetnja i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - priopćila je PU brodsko-posavska. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • user_140683 07.01.2014.

    Vrag ušao u ljude pa rade pizdarije.

  • zivot je more 07.01.2014.

    pa i ovce su ziva bica kao i janjad na robiju sa njim ..

  • propala komunjara 07.01.2014.

    ugroženi srbin palio traktor pa stradale ovce

Komentiraj...
Vidi sve komentare