To je to što me zanima!

Tramvaj je udario muškarca, Hitna ga odvezla u bolnicu

Tramvaj je u subotu udario muškarca. Na mjesto nesreće stigla su dvoja kola Hitne i muškarca su odvezli u bolnicu. Zasad se ne zna kakve je ozljede zadobio
Vidi originalni članak

Tramvaj je u subotu navečer udario starijeg muškarca na križanju Horvaćanske ulice i Ulice Marijana Haberlea u Zagrebu. Ubrzo su na mjesto nesreće stigla dvoja kola Hitne pomoći i muškarca su odvezli u bolnicu Sestara Milosrdnica. Teško je ozlijeđen.

Svjedoci su ispričali kako je muškarac vodio psa u šetnju te su prelazili Horvaćansku. Semafori na križanju nisu radili. 

Tramvajski promet u smjeru istoka bio je u zastoju. Više informacija o nesreći znat će se nakon očevida.

Obitelj ozlijeđenog pješaka moli svjedoke da se jave na broj 095 837 9666 a isto moli i policija da se jave na 6530 870  ili 192.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ginger22 07.04.2013.

    Gospodin je zadobio ozljede opasne po život i u teškom je stanju... Molim sve svjedoke nesreće da se jave obitelji na broj 095/8379-666. Svaka informacija može biti od pomoći.

  • MladenMencl 07.04.2013.

    Mislim da je krajnje vrijeme da ljudima iz naselja uz Horvaćansku, dođe iz guzice u glavu,i razmisle,ako mogu,da li je pametno, bez gledanja i maksimalnog opreza, pretrčavat četiri(4) prometne trake i dvije tramvajske pruge.

  • user_54039 07.04.2013.

    bila sam tamo u toj petici, to je bilo oko 20h subota, znam jer sam žurila na bus na savski. tramvaj je sporo vozio, ususret je išao drugi, i muškarac je vodio psa na uzici,.....vozačica tram.br 5 je kočila no udarila je čovjeka u rame, on se srušio. ljudi izjurili van, na bok su ga okrenuli da se ne guši, počeo se trest.......naišlo je vozilo na kojem piše "pacijent" i dečko izjurio van pomogao čovjeku, pitao jel tko zvao hitnu? jedan čovjek je zvao hitnu čim se to dogodilo, a netko drugi je nazvao 192. Po viđenom zaključila bi da je prvo vozilo naišlo. -A k tome, jedna od cura koja se našla na mjestu nesreće je nazvala nekog i kad je došao čovjek iz prvog vozila ona je otrčala do vozila uzela rukavice da mu pomogne, stoga mislim da je ustvari ona njega zvala. Osim toga, žena tog muškarca je bila prisutna, u šoku no mogla je reći bolničarima podatke o mužu,bolesti, dob.... Nakon što je došla policija pitala ima li svjedoka, uzela podatke, većina nas je tada otišla s mjesta nesreće jer su nam tako policajci rekli, da tram neide dalje....i većina krenula pješke prema savskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare