To je to što me zanima!

Tramvaji ne voze kroz centar: 'Trola je pala i sve je puknulo'

Tramvajske linije privremeno ne prometuju Vodnikovom - Mihanovićevom - Glavnim kolodvorom - Trgom Nikole Zrinskog - Branimirovom na dijelu do Draškovićeve ulice, priopćili su iz Zagrebačkog Holdinga
Vidi originalni članak

Bila sam u zadnjem dijelu stare šestice koja je išla prema Trgu bana Jelačića. Nova šestica je bila u suprotnom smjeru i stajala je. Ne znam je li bila pokvarena ili što se dogodilo. Tramvaj je krenuo i trola (oduzimač struje koji daje kontakt tramvaju, op.a) je pala, ne znam je li pala s novog ili starog. Sjedila sam kraj prozora i buka je bila jaka, trola je prolazila kroz stakla nove šestice. Sva stakla su popucala, ispričala nam je čitateljica koja je u petak rano ujutro svjedočila nesreći. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na tramvaju broj šest pukao je pantograf, oštećene su kontaktne mreže. Na svu sreću, nema ozlijeđenih. Promet je preusmjeren preko Trga Bana Jelačića, a ekipe su na terenu i rade na popravku mreža - rekao nam je Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a

Zbog oštećenja kontaktne mreže tramvajske linije privremeno ne prometuju Vodnikovom - Mihanovićevom - Glavnim kolodvorom - Trgom Nikole Zrinskog - Branimirovom na dijelu do Draškovićeve ulice, stoji u obavijesti Zagrebačkog Holdinga. 

Linija 2 iz smjera Črnomerec preusmjerena je na Savsku - Ulica grada Vukovara i dalje redovnom trasom do Savišća. Iz smjera Savišće prometuje Ulicom grada Vukovara - Savska- Jukićeva - Črnomerec.

Linija 4: Savska - Trg bana J. Jelačića - Jurišićeva - Vlaška i dalje redovito u oba smjera.

Linija 6: Črnomerec - Jurišićeva - Račkoga - Trg žrtava fašizma - kneza Mislava - Draškovićeva - Branimirova - Držićeva i dalje redovnom trasom.



Linija 9: Ljubljanica - Savska - Trg bana J. Jelačića - Jurišićeva - Račkog - Borongaj i obratno.

Linija 13: Žitnjak - Ulica grada Vukovara - Savska - Jukićeva - Trg bana J. Jelačića - Jurišićeva - Draškovićeva - Kvaternikov trg 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Qwerty_1 08.11.2019.

    I onda je li puklo na starom tramvaju ili novom? Nadam se na starom kako bi to bio poticaj ZET-u da napokon zamijeni stare SMRDLJIVE tramvaje koje još ima u voznom parku... I prvi od niskopodnih tramvaja koji su nabavljeni sad su već polako stari. Kako se oni uopće usuđuju imati u voznom parku ijedno vozilo starije od 10 g? Taksisti ne smiju voziti auto stariji od 7 g, a tramvaj smije biti star po par desetljeća?

  • Miro Miric 08.11.2019.

    Jel ima možda još koja slika s dronom?

  • 08.11.2019.

    Sad će karte poskupjeti da nadoknade štetu i lom stakala na tramvaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare