To je to što me zanima!

Transkripti smrti: Sudu su bili krunski dokaz protiv Praljka...

U novom Expressu pročitajte sadržaj dramatičnih dokumenata gdje se po prvi put razotkriva prava uloga generala Praljka i ocrtavaju se konture podzemne igre u zataškavanju odgovornosti
Vidi originalni članak

Novi broj političkog tjednika Express razotkriva detalje neviđene drame koja se, daleko od očiju javnosti, odvijala na suđenju Prliću, Praljku, Ćoriću, Pušiću, Petkoviću i Stojiću.

Pročitajte sadržaj dramatičnih dokumenata, koji su iz Hrvatske stigli na sud, gdje se po prvi put razotkriva prava uloga generala Praljka i ocrtavaju se konture podzemne igre u zataškavanju odgovornosti drugih istaknutih pripadnika tadašnjeg HVO-a. Što je htio notorni Tuta, kako se odnosio prema Praljku i još gomila drugih pitanja koja su prevažna u razumijevanju sukoba u Bosni i Hercegovini i samoubojstva generala. Ugledni hrvatski ekonomski stručnjak Velimir Šonje objašnjava gorući problem: blokirane. Šonje je izradio veliku analizu blokada koja pokazuje zanimljive trendove, ali ne čini se da se tom problemu nazire kraj.

O neviđenom kazališnom ‘boomu’ u HNK Zagreb razgovarli s ravnateljicom Dubravkom Vrgoč, a intervjuirali smo i obećavajućeg glazbenika Vida Adama Hribara.

Za Express pišu ugledni kolumnisti: Tomislav Klauški, Dalibor Milas, Emir Imamović Pirke, Edo Popović, Josip Mlakić, Željko Ivanković, Živorad Tomić, Ilko Čulić... Na kioscima za samo 14 kn.     

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Zunza 01.12.2017.

    Sta je bilo toliko tajno u dokumentima koji su dostavljeni Haagu I sta su trebali sakriti ? Samo pitam !

  • biberrr 01.12.2017.

    Dao je život da obrani čast RH. Nije htio ni pod koju cijenu priznati da ga je za šefa HVOa postavio udbaški doušnik Gojko Šušak koji je tada bio ministar obrane RH,kao ni to da je Tuđman,odnosno Bobetko slao u BIH hrvatsku vojsku. Nažalost,Haag je već imao dokaze o tome,znali su da je Praljak dijete udbaša i veliki prijatelj sa Gojkom Šuškom još iz mladosti,te da ga je on osobno u dogovoru s Tuđmanom instalirao. Isto tako su ga oni i smijenili nakon što mu je Tuta,vođa kažnjeničke bojne, trpao pištolj u usta nazivajući ga Titovim govedom i prijetio mu smrću ako ne nestane. Tuta je bio u svađi i sa Šuškom osobno i optuživao ga da je u BIHu instalirao Sedam sekretara SKOJa,odnosno sve komunistički kadar na vodeče funkcije Herceg Bosne.

  • ljubica ljubičica_1 01.12.2017.

    Mislim da bi novinari tribali prestat pisati o Praljku.Čovjek se ubija i toje to.Napravija je Božiji grjeh a on vjerojatno nije bijo vjernik jer kolko su mediji javili imo je suprugu koja je dovela u brak dvoje njene djece .Znači nije se mogi vječat u našoj crkvi i svećenik nebi smija biti na grobu i održat misu za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare