To je to što me zanima!

Traže da tekma s Poljskom započne minutom šutnje

Odobri li Uefa minutu šutnju, naši će igrači istrčati i s crnim florom na dresovima. Marin Zubčić je preminuo u četvrtak prije utakmice s Njemačkom
Vidi originalni članak

Posjetili smo obitelj preminulog navijača Marina Zubčića (22), a obitelji ćemo pomoći i financijski, rekao je Zorislav Srebrić, glavni tajnik Hrvatskoga nogometnog saveza obećavši da će izaslanstvo HNS-a doći i na pogreb. Nije otkrio kolika će bti financijska pomoć. Neslužbeno doznajemo kako će HNS pokriti dio troškova pogreba. Marinova smrt mogla bi dovesti i do svojevrsnog presedana.
- Zatražili smo od Uefe da utakmica protiv Poljske počne minutom šutnje za nesretnog Marina. Ipak je on umro na Euru. Moram priznati da se ne sjećam da su Uefine utakmice, pogotovo na velikim natjecanjima, počinjale minutom šutnjom, ali vjerujem da će Uefa ipak dati zeleno svjetlo. Tužni smo što Marin nije mogao gledati našu veliku pobjedu - rekao je Srebrić.
Odobri li Uefa minutu šutnju, naši će igrači istrčati i s crnim florom na dresovima. Marin je preminuo u četvrtak prije utakmice Hrvatska - Njemačka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Bootylicious 15.06.2008.

    Jadan decko. Tako mlad pa da umre od srcanog napada. Trebali bi ti mladi navijaci malo pokusati na neki nacin kontrolirati strasti i euforiju. Mislis mlad si nista ti se ne moze desiti. Kad je Hrvatska zabila Njemcima prvi gol moglo se cuti fijukanja hitnih pomocipo gradu. Boze sacuvaj sto je ovo. Zivo ludilo.

  • torcida_4ever 15.06.2008.

    bilo bi uredu da utakmica pocne minutom sutnje! ajmo decki pobjedite za marina :(

  • ines ri 15.06.2008.

    andjele moj najljepsi cak i ako uefa to odbije i uskrati ti takvu cast ti za nas koji te vole i za tobom tuguju zivis u srcima svaku minutu a ne samo tu .volim te zauvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare