To je to što me zanima!

Traže ga helikopterima: Bacio je bombu na bus zbog osvete?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač s kapuljačom na glavi u četvrtak ujutro bacio je ručnu bombu na autobus. Mediji navode da je napadač Željko Stevanović. U napadu je poginuo vozač
Vidi originalni članak

Policija Republike Srpske uz potporu helikoptera traga za Željkom Stavenovićem, koji je, kako navodi klix.ba, u četvrtak oko 10.40 ubacio bombu u autobus u Banja Luci. 

Napadač je imao crnu kapuljaču na glavi, a ručnu bombu je bacio na autobus Autoprevoza na stajalištu u ulici Knjaža Miloša.

U eksploziji je poginuo vozač Boro Topić, a bombaški napad dogodio se 50 metara od škole.

Načelnik banjalučkog Centra javne sigurnosti Mladen Marić izjavio je da se ne radi o terorističkome činu nego osveti. Naime, osumnjičeni je i ranije prijetio vozaču autobusa koji je poginuo. Policija je potvrdila da je Stevanović još 2010. godine zapalio automobil u vlasništvu danas ubijenog vozača Topića.

Marić je na konferenciji za medije rekao da su identificirali počinitelja, ali nije htio potvrditi da se radi o Stevanoviću.

Policija je opkolila Stavenovićevu kuću u naselju Lazarevo, te moli građane koji su bili u autobusu i očevice da se jave ako imaju kakve informacije. 

U trenutku eksplozije u autobusu je bilo 10 putnika, a dvoje je lakše ozlijeđeno.


Idi na 24sata

Komentari 26

  • sylvia 17.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Pekmez_2 13.03.2014.

    A da bi bio musliman, odma bi bio teroristički čin!

  • denis-zg 13.03.2014.

    Kako lijepo bosanci objave ime, prezime i sliku, a ovi naši samo skrivaju ove naše ubojice ili pedofile!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare