To je to što me zanima!

Traže muškarca: Pokušao je opljačkati trgovinu u Zagrebu

Nepoznati je muškarac star oko 40 godina, visok oko 180 cm, srednje tjelesne građe, tamne kraće kose, a tada je bio odjeven u gornji dio trenirke crvene boje i donji dio trenirke crne boje
Vidi originalni članak

Policija traži muškarca kojeg sumnjiče da je 12. svibnja 2018. godine oko 19.10 sati u trgovini na Trgu Petra Svačića pokušao opljačkati zaposlenicu.
Nepoznati je muškarac star oko 40 godina, visok oko 180 cm, srednje tjelesne građe, tamne kraće kose, a tada je bio odjeven u gornji dio trenirke crvene boje s jednom vodoravnom crtom crne boje u predjelu prsa i donji dio trenirke crne boje, a na nogama je imao tenisice crne boje.
- Pozivamo Vas da putem svojih medija objavite tekst i fotografiju uz poziv građanima da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr - objavio je PUZ.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zeljkic 29.07.2019.

    kaj tražite nekog ko je pokušao, a oni za koje se zna da jesu vam se slobodno šetkaju, čudan neki posel...

  • rođo101 29.07.2019.

    koja smo mi postali država,pa ljudi se više i ne maskiraju kad idu u pljačku:-))))

  • Tiranosaurus 29.07.2019.

    Nejasno je da li je tada imao oko 40g. ili danas ima oko 40g. Ako je tada imao oko 40g. onda danas ima oko 41g. Zbog takvog nepreciznog detalja ne mogu pružiti preciznu informaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare