To je to što me zanima!

Traže tinejdžericu (15): Zadnji put su ju vidjeli u Dugavama

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.  Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
Vidi originalni članak

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba prijavljen je nestanak 15-godišnje Isabelle Katarine Bilić koja ima prijavljeno prebivalište u Velikoj Gorici.

Maloljetna Isabella Katarina udaljila se 10. siječnja iz zagrebačke Ulice sv. Mateja u Dugavama i od tada joj se gubi svaki trag, a prebivalište ima u velikogoričkoj Ulici Augusta Šenoe. 

Isabella Katarina rođena je 7. veljače 2007. u Zagrebu. Visoka je 168 cm, srednje tjelesne građe, ima ravnu riđu kosu i smeđe oči. Na dan nestanka bila je odjevena u zelenu kratku jaknu, crne hlače i tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. 

Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • raven1 13.01.2022.

    ovo nisu pravi nestanci---ovo je 'odšetala sama jer nije htjela više biti u domu za preodgoj', čitaj 'spava kod dečka koji ima 35 godina'.

  • 13.01.2022.

    Provjerite goste u hotelu Porin

  • ajetodoo 12.01.2022.

    Nema straha, tko nestane iz te ustanove, taj se ubrzo i vrati, samo tada to nigdje ne piše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare