To je to što me zanima!

Traže tko je bacio bombu, na postaji policije nemaju kamere

Policija ima nekoliko varijanti motiva napada na postaju, no još ne znaju kako je bomba bačena, a istragu dodatno ograničava nepostojanje kamera na postaji
Vidi originalni članak

Splitska policija još traži tko je u nedjelju rano ujutro bacio bombu na parkiralište solinske policije. Na izvanrednoj konferenciji načelnik Josip Bukvić otkrio je kako još nemaju sumnjivca.

- Imamo nekoliko varijanti o mogućem motivu, ali detalje ne mogu iznositi. Još nemamo osumnjičenog, a u nedjelju smo priveli osam ljudi, a troje je bilo na poligrafskom testiranju. Istraga se nastavlja - rekao je Bukvić. 

Na parkiralištu je bilo dvadesetak vozila

Na parkiralištu je u trenutku detonacije bilo dvadesetak vozila, od kojih dva policijska. Policija je utvrdila da se radi o eksplozivnoj napravi manje razorne snage, a opisali su je kao 'vojno formacijsko sredstvo korišteno i u Domovinskom ratu'. Još nije utvrđen ni način bacanja bombe obzirom da je eksplodirala ispod jednog vozila.

- Ima puno mogućnosti, a jedna od njih je i da je počinitelju ispao osigurač s bombe - rekao je Predrag Brkopac, načelnik Odjela općeg kriminaliteta u Ravnateljstvu policije u Zagrebu. Istragu ograničava i nepostojanje nadzornih kamera na zgradi policije u Solinu.

- Policija se oprema kontinuirano, očito još nismo stigli na red - konstatirao je Bukvić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare