To je to što me zanima!

Traži je cijela Hrvatska, ali Antoniji (17) još nema ni traga

Zadnji put je viđena u utorak kako na Čikolskome mostu u Drnišu ulazi u kabinu tegljača koji je zaustavila da bi je povezao kući. Traže je čak i u Livnu u BiH
Vidi originalni članak

Četvrti dan traje potraga za Antonijom Bilić (17) iz Kričaka kraj Drniša koja je posljednji put viđena kako na Čikolskome mostu u Drnišu ulazi u kabinu tegljača koji je zaustavila da bi je povezao kući. Uz policiju, koja obavlja obavjesne razgovore, u potragu su se uključili članovi obitelji, posebno sestre Ana i Katarina. Traže je svuda, posebno u okolici Karlovca. Ondje je zadnji put lociran signal njezina mobitela.

- Na Facebooku smo osnovali grupu ‘Nestala Antonia Bilić’. Cijele dane nazivamo i šaljemo mailove prijateljima, prijateljima naših prijatelja i ljudima koje uopće ne poznajemo, dijelimo fotografije i molimo da obrate pozornost i da se jave, pa makar i s najmanjom informacijom. Naši prijatelji na ulicama diljem zemlje lijepe fotografije naše sestre - rekla nam je Ana moli i sve čitatelje 24sata da se jave policiji ili na 095/8600-777 ako dođu do bilo kakvih spoznaja.

Na stranici na Facebooku koja je okupila više od 3000 ljudi mnogi se raspituju o Antoniji, pružaju potporu obitelji i mole se za njen povratak. Neki javljaju kako su svoje gradove oblijepili plakatima po cijeloj Hrvatskoj, čak i u Livnu u susjednoj BiH. U petak su se povremeno pojavile informacije da se Antonia vratila kući. No obitelj je poslijepodne to demantirala. Za Antonijom još tragaju. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Natasha203 12.06.2011.

    nikad ne stopiraj i ne kupi druge koji stopiraju, zlatno pravilo.. želim vam svu sreću, naći ćete je.. vjerujem u to..

  • mila 19 11.06.2011.

    ne stopirati...ne stopirati...curke NE STOPIRAJTE:::

  • stari mudrac 11.06.2011.

    i anđelu bešlić su "svjedoci" vidjeli kako ćeka trajekt za anconu. nakon što je nađena mrtva, nitko nije te svjedoke pitao zašto su policiju naveli na lažni trag.

Komentiraj...
Vidi sve komentare