To je to što me zanima!

Traži se drski lopov koji je ukrao nadzornu kameru: 'Prije samo tjedan dana smo stavili kamere'

Nepoznati muškarac, odjeven u sivu majicu i plave hlače, u utorak oko 19.55 ukrao je nadzornu kameru na zgradi u Rudeškoj ulici
Vidi originalni članak

Ovo je strašno! Nadzorne kamere smo postavili prije samo tjedan dana. Lopov se nonšalantno ušetao u zgradu i u samo nekoliko minuta skinuo je kameru koja se nalazila u haustoru - kazao je predstavnik stanara zgrade u Rudeškoj ulici 97 u Zagrebu gdje je u utorak oko 19.55 nepoznati mladić ušetao u zgradu i ukrao nadzornu kameru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, mladić odjeven u sivu majicu i plave hlače je nonšalantno ispred zgrade pušio cigaretu i čekao nekoga tko bi mu otvorio vrata ulaza.

- Ubrzo je naišao susjed koji je otvorio vrata pa je lopov ušetao unutra oko 19.53. U roku od dvije minute je skinuo kameru i išetao van. Ukrao je nadzornu kameru koja se nalazi u haustoru i gleda na drugu stranu. Na jednom dijelu snimke jasno se i vidi da se počinitelj do zgrade dovezao plavim Ford Focusom - kazao je predstavnik.

Na snimci ukradene kamere u 19.55 vidi se kako se kamera zatresla, a zatim je snimanje prekinuto. Vanjska nadzorna kamera snimila je lopova koji je iz zgrade izašao u 19.57. 

Šokirani susjedi mole građane za pomoć u pronalasku drskog lopova. 

- Spremni smo mu oprostiti ako ukradenu kameru vrati u roku od 24 sata - dodaju susjedi. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jema 21.06.2023.

    jesi telembus ...

  • Pengol 21.06.2023.

    To je Dinamovac ima plave hlače,nije ni čudo,njima je krađa u genima

  • gowron 21.06.2023.

    Imaju snimku. U tome je i bio smisao postavljanja kamere. Kvaka 22

Komentiraj...
Vidi sve komentare