To je to što me zanima!

Tražila ju čašu vruće vode pa joj ukrala novac i nakit

Nepoznata žena je od Nade B. (91) tražila čašu vruće vode. Kada ju je ova pustila u stan, na nepoznat način ju je onesvijestila i pokrala
Vidi originalni članak

Nepoznata žena je pokucala na vrata starice Nade B. (91) u četvrtak oko 14 sati u Ilici na Črnomercu te ju tražila odreske za pričuvu grada Zagreba. Kada joj je Nada uručila odreske, žena joj je kazala kako nešto u vezi njih ne valja te kako će morati u vezi toga kontaktirati svoje nadređene. Zatim ju je tražila čašu vruće vode pa ju je baka Nada pustila unutra. Starica se ne sjeća kako se kasnije onesvijestila. Bez svijesti je ležala sve dok oko 17 sati kod nje nije došla njezina kći. Tada su primijetile kako je iz stana ukraden novac i nakit u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Odmah su pozvale policiju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jelena 14.11.2008.

    Starim ljudima treba kao i klincima ponavljati da ne otvaraju vrata nepoznatima i da ih ne puštaju unutra. Meni bi svakako bilo sumnjivo da me netko traži čašu vruće vode, što će mi pobogu to?? Tak je mojoj naivnoj teti lik maznuo sto kuna iz novčanika nakon što ju je pitao da mu razmijeni 1kn u dvije po 50lipa. Što će nekome 2 kovanice od 50 lipa? Jednostavno su naivni i na svašta nasjedaju. Grozno je kako ima puno ljudi koji će to iskoristiti.

  • SkullCrusher 14.11.2008.

    Stara laže...onersvjestila se na nepoznat nacin?Ma daj...mozda ju je uspavala svojim psihickim mocima?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare