To je to što me zanima!

Tražila sestru 35 godina, a već osam godina s njom igra igricu

V. Britanija: Elaine je znala da je posvojena i da ima sestru. Tražila ju je 35 godina, a onda je otkrila da su čak osam godina razgovarale na Facebooku i igrale istu igricu
Vidi originalni članak

Britanka Elaine Walker (59) koja je svoju biološku sestru tražila 35 godina, otkrila je da su godinama zajedno igrale igricu na Facebooku. Elaine su odgojili posvojitelji u Billinghamu. Rekli su joj da ima sestru. Počela ju je tražiti. Pronašla ju je na Facebooku prošle godine. Tada je otkrila da ona i njezina sestra Jackie Green (65) imaju dosta zajedničkih prijatelja i da su osam godina igrale zajedno BingoPort i da su razgovrale. 

Svaki drugi dan oko osam sati smo razgovarale online nesvjesne da smo sestre - kaže Elaine. Iako je godinama bila razočarana što ne može naći sestru, kad ju je našla, otkrila je da ima i dva brata i još jednu sestru za koje nije niti znala da postoje.  

- Obitelj mi je jako važna. Odmah sam nazvala Jackie koja živi u Londonu i otišla sam kod nje - kaže Elaine koja vjeruje da ukupno ima 14 braće i sestara. Ne zna zašto ju je majka dala na posvajanje, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ajetodoo 07.03.2016.

    Svima je obitelj jako važna ka se nađu.A kad nadrukaju djece, onda ih daju na posvajanje, a obitellj(djeca) nije važna.Ima toga u GB i Americi da se zblazniš.

  • Kelly 07.03.2016.

    ja svoju tražim več dugo vremena ali brača me uvjeravaju da sestra od prijateljice nije i moja:(

  • Spory Gonzales 07.03.2016.

    Srbin i Šiptar bili na chatu.Srbin:Kosovo će opet biti dio Srbije! Šiptar:ljolj

Komentiraj...
Vidi sve komentare