To je to što me zanima!

Tražili ga 11 god.: U Pakistanu ubili jednog od šefova Al-Kaide

Adnan El Shukrijumah, optužen je za postavljanje bombi u vlakove u New Yorku i Londonu 2009. Smatralo se i da je stajao iza većine terorističkih planova Al-Kaide
Vidi originalni članak

Čelnik Vijeća za vanjske operacije Al-Kaide, Adnan El Shukrijumah, optužen je za postavljanje bombi u vlakove u New Yorku i Londonu 2009.

Smatralo se ujedno da je stajao iza većine terorističkih planova Al-Kaide u cijelom svijetu. El Shukrijumah ubijen je u napadu u sjeverozapadnom dijelu Pakistana, blizu granice s Afganistanom. To su potvrdile vojne vlasti u Pakistanu, a vijest je prenio i BBC.

Prema izvještajima, uz traženog terorista bila su i dva talibanska militanta, ali su obojica likvidirani.

El Shukrijumah je, kažu podaci, rođen u Saudijskoj Arabiji, a dugo je živio u Sjedinjenim Američkim Državama. FBI je za njim tragao punih 11 godina jer ga se smatralo i nasljednikom Osame bin Ladena. Optužen je i za terorističke napade u Panami i Norveškoj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Miške 07.12.2014.

    Kad sam pogledao sliku, prije nego što sam upio pročtati tekst, pomislio sam da je to Nino Raspudić iz Mostara, a sada na privmenom radu u Zagrebu.

  • Vadjajna 07.12.2014.

    a kada će se razboliti i crknuti odvratna,smrdljiva crnčuga?od srca mu želim što prije!!!

  • ZelenaHrvatska 07.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare