To je to što me zanima!

Tražili ga danima: U kanalu kod Turčina našli su tijelo muškarca

Muškarca (57) iz Doljana posljednji put su vidjeli prošli ponedjeljak, a nestanak je prijavljen u subotu. Tijekom jučerašnjeg dana pronašli su tijelo u kanalu između Turčina i Doljana, javlja varaždinska policija
Vidi originalni članak

Varaždinski policajci dobili su u subotu dojavu o nestanku 57-godišnjaka iz Doljana. Posljednji put kod kuće su ga vidjeli u ponedjeljak, 9. studenog. 

Policijski su službenici odmah po prijavi poduzeli mjere traganja za nestalim muškarcem, a u potragu su tijekom jučerašnjeg dana uključeni i pripadnici Interventne jedinice policije, pripadnici HGSS-a Varaždin sa psom tragačem te vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Sveti Ilija i Beletinec.

Tijekom potrage, u 12.30 sati, u odvodnom kanalu u polju između Turčina i Doljana, pas HGSS-a otkrio je tijelo nesretnog muškarca.

Zbog nepristupačnog terena, tijelo su izvukli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin. Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji se pregledom tijela nije mogao izjasniti o uzroku i vremenu smrti. Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredila je obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare