To je to što me zanima!

Tražili tijela žrtava: U olupini aviona pronašli 500.000 dolara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U putničkom zrakoplovu kompanije Air Trigana koji se u ponedjeljak srušio u planinskom području Bintang, u regiji Papua, bilo je i oko šest i pol milijardi rupija
Vidi originalni članak

U putničkom zrakoplovu kompanije Air Trigana koji se u ponedjeljak srušio u planinskom području Bintang, u regiji Papua, bilo je i oko šest i pol milijardi rupija u gotovini (skoro tri milijuna kuna) namijenjenih siromašnim obiteljima, javlja CNN.

Zrakoplovom su letjeli zaposlenici indonezijske poštanske službe, koji su putovali prema Papui kako bi osobno distribuirali socijalnu pomoć za pribilžno 6.600 ljudi koji su suočeni s nedostatkom najosnovnije infrastrukture. Novac su osobno nosili jer u nekim regijama Papue ne postoje banke preko kojih bi se distribuirao potrebitima. Svaka obitelj trebala je dobiti oko 600.000 rupija (oko 50 dolara).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

REUTERS/PIXSELL

Spasioci su u utorak došli do olupine aviona i pronašli 54 tijela. U avionu su bile 44 odrasle osobe, petero djece i petero članova posade. Osim toga, pronašli su vreće s novcem,  dio novčanica je izgorio, a dio je u relativno dobrom stanju.

Još nije poznato zašto se zrakoplov srušio tijekom kratkog leta iz glavnog grada Papue za jedan grad u unutrašnjosti. Indonezijske vlasti su u srijedu objavile da su uspjele pronaći jednu od crnih kutija, onu koja snima razgovore posade u pilotskoj kabini. Drugu kutiju, koja sadrži podatke o letu, još nisu pronašli.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • Grgurica 20.08.2015.

    Jadni radnik cistac ulica i etomu ode lova

  • hrvatskiidiot 20.08.2015.

    ovako natrpane vreće sa novcem je HDZ izvozio iz RH u BIH i razno razne zemlje........

  • Zvjezdana Pikl 20.08.2015.

    Kako je to moguće? Provjera ljudi, što-tko radi,akreditacije,kamere sve je to zakazalo s novom tehnologijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare