To je to što me zanima!

Tražio da ga odvedu na Hitnu: Paravinja 'zaradio' dva šamara

Paravinja se posvađao sa zatvorenicima. Dobio je dva šamara. Nakon drugog je počeo zapomagati i tražio je da ga se odveze na Hitnu što je policija i učinila
Vidi originalni članak

Dragan Paravinja, neslužbeno doznajemo, se u ponedjeljak prilikom šetnje zatvorskim krugom u Šibeniku verbalno sukobio s drugim zatvorenikom. Jedan zatvorenik ga je pljusnuo. U sukob se uključio i treći zatvorenik i "zalijepio" mu još jednu pljusku. Pravosudni policajci su odmah reagirali i zaustavili daljnju eskalaciju tučnjave. Paravinja je onda počeo zapomagati. Nije zaradio nikakve ozbiljne ozljede, nikakvu vidljivu modricu ili oderotinu, ali zbog njegovih pritužbi policajci su ga morali odvesti na Hitnu pomoć. Trenutno na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu liječnici utvrđuju da li je i koliko je teško ozlijeđen. 

Paravinja, podsjetimo, u zatvoru čeka odluku Vrhovnog suda o njegovoj žalbi na pristranost Županijskog suda u Šibeniku i zahtjevu za izuzećem. 

Idi na 24sata

Komentari 276

  • DSŽG 16.07.2014.

    Trebao je davno dobiti metak a ne šamar !!!!!!!!!!

  • cigo0702 15.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kormilar 15.07.2014.

    Što su dva šamara prema onome što je on učinio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare