To je to što me zanima!

Tražio da ga što prije smaknu kao kaznu što je ugušio sina

Christopher Thomas Johnson (39) ugušio je svog 6-mjesečnog sina. Sud mu je odobrio zahtjev te je pogubljen smrtonosnom injekcijom nakon 6 godina zatvora
Vidi originalni članak

Christopher Thomas Johnson (39) pogubljen je u četvrtak u zatvoru u Alabami na vlastiti zahtjev, nakon što je odslužio šest godina zatvora. Na suđenju 2005. godine priznao je ubojstvo 6-mjesečnog sina Eliasa Oceana Johnsona. U veljači 2007. odobrili su mu zahtjev za smrtnom kaznom. Sam se zastupao na suđenju. 

Idi vidjeti Isusa, rekao mu je monstrum

Rekao je da je sina premlatio i ugušio jer je mrzio svoju ženu. Rekao je da nije htio biti blizu nje i slušati prijetnje da će ga strpati u zatvor jer ne plaća alimentaciju. Dječaka je htio utišati dok mu je žena spavala. Stavio mu je ruku na usta, gurao mu prst u grlo i nekoliko ga puta udario kako bi prestao plakati. 

- Idi vidjeti Isusa - zadnje je što je rekao dječaku. Patolog je svjedočio da je dječak imao 85 raznih ozljeda. Uzrok smrti bio je gušenje i ozljeda glave. 

Inače od izricanja smrtne kazne do njenog izvršenja u prosjeku prođe 14 godina, a neki zatvorenici čekaju i više od 20. Christopher Thomas Johnson pogubljen je injekcijom, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gđa78 22.10.2011.

    Nebi ja tebe tako lako ubila..mučila bi ga da bi jednostavno bljuvao svaki put kad me vidi...ne da bi poludio,jer onda bi mu bilo svejedno,nego laganini svaki dan dok ne crkne bi ga mučila,a redovito bi i batina bilo-tek toliko da se popiša od jada..itd

  • Ma..m 22.10.2011.

    takav monstrum ne zaslužuje ovakvo smaknuće nego isto kao i ovaj mali anđeo!

  • DadoGoldenBoy 22.10.2011.

    oni su njemu zapravo ucinili uslugu sta su ga ubili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare