To je to što me zanima!

Tražio ga je novac kako bi mu omogućio pristup vlastitoj kući

65-godišnjak je prilazni put zatvorio čak čeličnom sajlom krajem siječnja, a 50-godišnjaka pokušao i uplašiti, rekavši mu da je postavio i bombu. Tada je mlađem prekipjelo...
Vidi originalni članak

Pazinska je policija morala intervenirati na području Gologorice, a sve kako bi smanjila tenzije između dva susjeda od kojih je stariji 65-godišnjak počinio i kazneno djelo iznude u pokušaju. 

Naime 65-godišnjak se sumnjiči da je pokušao iznuditi novac od 50-godišnjaka ne bi li mu omogućio pristup vlastitoj kući. Kako bi mu 50-godišnjak što prije dao novac, stariji je muškarac prilazni put zatvorio čak čeličnom sajlom krajem siječnja, a 50-godišnjaka pokušao i uplašiti, rekavši mu da je postavio i bombu. Tada je mlađem prekipjelo pa je sve prijavio policiji. 

Zbog navedenog 65-godišnjak je odmah uhićen, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja je uz kaznenu prijavu priveden i u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.03.2021.

    Nigdi na svitu ti niko nemoze i nesmi zatvorit/zabranit prilaz kuci. U Hrvatskoj je sve moguce a kad covik uzme pravdu u svoje ruke onda policija tek intervenira.

  • CrniPes. 04.03.2021.

    U zemlji u kojoj pravosude ne funkcionira sve je moguce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare