To je to što me zanima!

Tražio partnericu preko oglasa pa je ostao bez 10 tisuća kuna

Traženi iznos joj je muškarac dao, a ona je iskoristila njegovu kraću odsutnost te je s novcem pobjegla. Muškarac ju je nekoliko puta zvao na mobitel no nije mu se više javljala
Vidi originalni članak

Policija traži ženu koja je, sumnja se, prevarila muškarca (65) s karlovačkog područja.

Naime, ona se javila na njegov oglas kojim je tražio ozbiljnu žensku osobu za vezu i zajednički život. Predstavila se da je sa sisačkog područja te su se 18. siječnja našli u Sisku. Tada je od njega tražila 10.000 kuna kako bi pristala otići živjeti kod njega.

Traženi iznos joj je muškarac dao, a ona je iskoristila njegovu kraću odsutnost iz ugostiteljskog objekta u kojemu su se našli te je s novcem pobjegla.

Oštećeni ju je nekoliko puta zvao na mobitel, na koji mu se više nije javljala, a kada je shvatio da ga je prevarila slučaj je prijavio policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Robert Peševski 25.02.2019.

    ''Tada je od njega tražila 10.000 kuna kako bi pristala otići živjeti kod njega''-Ja vas molim ljudi da čitate tekst, radi se i ovdje O PRIJEVARI. Nije joj DAO novac nego se radi o POGODBI. Ali na žalost, bojim se da MUP tu teško može što učiniti. Prevaranticu je teško pronaći i uhapsiti je.

  • 20.02.2019.

    Pa nije mu ukrala.. jel lijepo piše da joj je dao novce??

  • Dragan KataGomercic 20.02.2019.

    bas mije drago stasi nasjevo hi hi

Komentiraj...
Vidi sve komentare