To je to što me zanima!

'Tražim Glavni odbor SDP-a, neka zvona zvone na uzbunu'

I ovi rezultati u Vukovaru, ali i naš aktualni rejting govori o tome da moramo ozbiljno razgovarati, rekao je u ponedjeljak Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a
Vidi originalni članak

Žao mi je što je Vukovar na izborima promijenio dres, ali rezultati su očekivani, rekao je u ponedjeljak novinarima Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a.

- Kolega Sabo izvrsno je prošao s obzirom na okolnosti pod kojima je išao na izbore, hipoteke koju je nosio, uz izostanak središnje državne stranačke infrastrukturne potpore kakvu je protukandidat HDZ-a imao. Kada gledate odnos snaga u vijeću i presliku tih glasova, skoro da je to identično glasanje. Pojavile su se i ove naše specifičnosti, transportno glasanje koje možda nije najsretnije rješenje, ali je viđeno u nekim dijelovima Hrvatske, ovaj puta i u Vukovaru - rekao je Komadina. 

Na pitanje o mogućem održavanju nove sjednice Glavnog odbora stranke, Komadina je za srijedu najavio održavanje Predsjedništva SDP-a.

- Osobno sam izrazio stav da bi trebalo imati Glavni odbor. Možemo ni ne čuti mnoge stvari, ali neka zvona zvone na uzbunu. I ovi rezultati u Vukovaru, ali i naš aktualni rejting govori o tome da moramo ozbiljno razgovarati - zaključio je Komadina.


Idi na 24sata

Komentari 77

  • snaša s mudima 01.07.2014.

    Zlatko Komadina, kakav komad govedine !

  • Mustafa Aga 30.06.2014.

    Da nije malo kasno za uzbunu...Kuca vec gori unajvece...

  • Corleone Michael 30.06.2014.

    Čovjek zaista ima tešku odluku ako treba izabrati najdobojnijeg člana SDP-a... Milanović, Komadina, Jovanović, Stazić, Jakovina,.... Tu bi bio i Linić da nije dobio pedalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare