To je to što me zanima!

Trčao nasipom pa upao u Savu: Vatrogasci spasili psa Srećka

Diana Radobuljac šetala je svog psa Srećka (2) Savskim nasipom Zagrebu u srijedu oko 14 sati. Srećko je trčao blizu rijeke Save pa je odjednom upao u nju...
Vidi originalni članak

Diana Radobuljac šetala je svog psa Srećka (2) Savskim nasipom Zagrebu u srijedu oko 14 sati. Srećko je trčao blizu rijeke Save pa je odjednom upao u nju.

- Kad sam vidjela da ga više nema, počela ga sam dozivati. Prišla sam Savi i vidjela sam ga kako se šapama drži za granu u šipražju. Nisam mu mogla pomoći pa sam pozvala vatrorgasce u pomoć - kazala je Diana. Vatrogasci JVP Zagreb po primljenom pozivu su za nekoliko minuta bili kod Save. S kolegama na intervenciju izašao je i Anđelko Mihok.

- Kad nam je Diana pokazala gdje se nalazi njezin ljubimac, vidjeli smo da moramo koristiti ljestve i uže. Pas se držao za granu pa je postojala mogućnost da voda odnese pa smo čim prije organizirali i spustili s ljestvama. Psa smo brzo izvukli. Obično kad spašavamo životinje, one su uplašene no Srećko je bio oduševljen i skakao je od sreće - kazao je Anđelko. Dodao je da osim što spašavaju ljude, interveniraju i u spašavanju životinja.

- Imali smo nekoliko takvih intervencija. Od spašavanja pasa, iguana pa čak i majmuna. Evo prije mjesec dana sam s kolegama iz DVD Marija Magdalena gdje volontiram u Zaprešiću izvukli mačku iz 15 metara dubokog bunara - rekao je Anđelko. Dodao je da im je najveća zahvala i sreća kada u intervenciji spase život.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Blue sea 05.03.2017.

    Da ga je vodila na uzici, ne bi do ovog ni došlo.

  • 03.03.2017.

    Bravo!! :))

  • miro18 03.03.2017.

    Diana nadi momka, pusti čuku

Komentiraj...
Vidi sve komentare