To je to što me zanima!

Trčao za suprugom prijetio joj nožem, sakrila se u ZET kućicu

Prava drama odvijala se u nedjelju popodne u zagrebačkoj Dubravi, a spas su nesretnoj ženi pružili ZET-ovci. Ubrzo su stigli policajci i obuzdali nasilnika (48)
Vidi originalni članak

Nedjelja popodne zamalo je bila kobna za 42-godišnju ženu koju je suprug D. K. (48) pokušao nagovoriti da odustane od razvoda braka tako što je Maksimirskom ulicom trčao za njom i prijetio joj nožem. 

D. K. je presreo suprugu, koja je bila u društvu 38-godišnjaka, oko 18.30 sati, nakon čega je 42-godišnjakinja bježala i zaklon potražila u otpremniku ZET-a na okretištu tramvaja.

D. K. ju je sustigao te joj prijetio da će je ubiti, no policajci su, nasreću, ubrzo stigli te priveli pobješnjelog supruga i vezali ga da se ne bi samoozlijedio ili opet napao.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • StjepanMarkuš 22.05.2013.

    Dubrava, kvart u Zagrebu koji je nekada punio stupce crne kronike,kvart nasilja čestih tučnjava i razbojstava,kvart u istočnom dijelu Zagreba sa velikim brojem doseljenika sa istoka ili područja ex Yu. U tom kvartu se nekad ne rado živjelo.Danas je Zagreb cijeli Dubrava.Zagreb je nekad bio grad uljuđenih ljudi. Zagreb je u ratu i poraču primio veliki broj novih ljudi različitih kulturoloških i socijalnih prilika i ponašanja , to jest Zagreb je balkaniziran i to je posljedica silnog kriminala ,pljački , razbojstava i svega ostalog što se loše dešava u tom (mom rodnom gradu).

  • vidum 21.05.2013.

    Kad je ona u Srbiji iz istog raloga ubila muža električnom bušilicom , na ovom istom portalu imala je stopostotnu podršku. Pitam se jesam li jedini hetero muškarac ovdje ? Ostatak su očito žene , homići i papučari.

  • dvorska luda 21.05.2013.

    ne razumijem od kud nam pravo da polažemo pravo na drugu osobu, samo zato što smo u braku ?! brak je zajednica, i ako ta zajednica više ne funkcionira, logično je da ćeš je prekinuti, bez obzira tko je kriv, a ne da ćeš to pokušati ''spasiti'' nasiljem...nakon toga će brak sigurno opstati...divljaci posvuda, i u muškom i u ženskom rodu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare