To je to što me zanima!

"Treba destigmatizirati sve oboljele od psihičkih bolesti"

Želimo reći da su ovo naši sugrađani i da smo ih spremni resocijalizirati i zato je važno da se liječe uz visoke standarde, rekao je predsjednik tijekom posjeta bolnici
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je u utorak skupa sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem posjetio Psihijatrijsku kliniku Sveti Ivan u Jankomiru.

- Potreba da se destigmatiziraju ljudi oboljeli od psihičkih bolesti je razlog mog dolaska. Želimo reći da su ovo naši sugrađani i da smo ih spremni resocijalizirati i zato je važno da se liječe uz visoke standarde - rekao je predsjednik za Večernji list.

Grad je u dogradnju jankomirske bolnice uložio oko 80 milijuna kuna. Milan Bandić kazao je kako je u posljednjih par mjeseci suradnja s resornim ministrima puno bolja.

Osvrnuo se na suradnju s Milankom Opačić, Andreom Zlatar, Ankom Mrak Taritaš i Mirandom Mrsićem, a istaknuo je da mudrost nalaže kako treba surađivati. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • francetić 23.04.2014.

    Baš su me nasmijali i Josipović i Bandić.Zašto niste posjetili VIII Odjel iste Bolnice,da vidite kakav je standard,po devet pacijenata u sobi.Jel ste na takav standard mislili.

  • zng108 22.04.2014.

    prvo treba lijeciti politicare od kleptomanije,,,,,,,,,,,,,

  • pčela 22.04.2014.

    Njizi dvoje,ja i babo sami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare