To je to što me zanima!

Treba li Srbiji zbog napada oduzeti Eurosong?

Može li se u ovakvom ozračju održati natjecanje Eurovizije? Trebaju li se natjecatelji i iz država koje su priznale Kosovo brinuti za svoju sigurnost?
Vidi originalni članak

Pred veleposlanstvom SAD-a napadnut je i pretučen jedan nizozemski novinar. Ispred veleposlanstva Kanade zapaljeno je vozilo, pred veleposlanstvom BiH demolirana je i zapaljena kućica, a pred britanskim veleposlanstvom prosvjednici su također napravili nered. Napali su i hrvatsko veleposlanstvo. Srbi su već ranije najavili da će sa svim zemljama koje priznaju Kosovo zategnuti odnose. Predsjednik Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić je okupljenima na mitingu objavio da obećaje da se neće smiriti dok Kosovo ne bude pod kontrolom Srbije. A upravo je na njegovom predizbornom skupu kao simpatizerka stranke zapjevala Marija Šerifović, pobjednica prošlogodišnje Eurovizije i osoba koja je to natjecanje dovela u Srbiju. Može li se u takvom ozračju održati natjecanje za Euroviziju i treba li možda nakon svega Srbiji oduzeti organizaciju tog natjecanja?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • krizantema 23.02.2008.

    ne treba.ak su ga zasluzili neka im i bude.a sto se hrv tice mislim da bi trebali odustat od dore prvenstveno zato sto je to takvo jedno smece,za nevjerovat.ja osobno to ne gledam iz jednostavnog razloga sto mi nakon 2 pjesme bude toliko neugodno da se moram pokrit po glavi.

  • dadoHP 22.02.2008.

    Naravno, ali i izolirati ih potpuno, jer ovakve mržnje prema cijelom svijetu nema nigdje.

  • sudar222 22.02.2008.

    DEBILLLLLLLLLIIIIIIII

Komentiraj...
Vidi sve komentare