To je to što me zanima!

'Treba postići dogovor i Uskrs za sve treba biti na isti datum'

Papa je predložio da se Uskrs slavi druge nedjelje u travnju, a taj datum trebale bi prihvatiti sve kršćanske konfesije. Mnogi su već dali podršku ovoj ideji
Vidi originalni članak

Skandalozno je da kršćani danas razgovaraju na način: “Moj je Isus uskrsnuo na današnji dan, a tvoj će idući tjedan”.

Tako se našalio papa Franjo, pritom ozbiljno mislivši da treba postići dogovor o tome da se Uskrs, najveći kršćanski blagdan, svake godine slavi na isti datum. Predložio je da to bude druga nedjelja u travnju, a taj datum trebale bi prihvatiti sve kršćanske konfesije. Mnogi su već dali podršku ovoj ideji.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • DjuroPoliklinika 15.06.2015.

    ta crkva je toliko kroz povjest iskrivila vjeru vukući vodu na svoj mlin sve u svoju korist a u propast ljudi koji ih slušaju ajde makar ti papa podsjeti nas što je vjera i kako nas je isus učio da to konačno ispravimo.

  • DjuroPoliklinika 15.06.2015.

    vi ste svi skupa opterećeni pravoslavcima pa koliko još krščanskih vjera ima nisu samo katolici i pravoslavci ima još najmanje 8 kršćanskih vjera ajde malo razmislite uvatili se pravoslavaca ko pijan plota.

  • gime26 14.06.2015.

    Ideja mi se svidja iako nisam bas uvjerena da ce se i ostvariti. Ali mi nikako u glavu ne ide ovaj prijevod : "...treba postici dogovor o tome da se Uskrs SVAKE GODINE slavi na ISTI DATUM. Predlozio je da to bude druga nedjelja u travnju." Od kad to svaka druga nedjelja u travnju ima isti datum??

Komentiraj...
Vidi sve komentare