To je to što me zanima!

Trebali nabaviti igle pa odustali

HZJZ je tražio isporučitelja oko devet milijuna preciznih igala i šprica za cijepljenje protiv korone. Uvjet je bio da moraju biti isporučene do 15. veljače. Na natječaj se javila tvrtka u kojoj je Hebrang suvlasnik
Vidi originalni članak

Tvrtka Kormedix, u kojoj je suvlasnik bivši ministar zdravstva Andrija Hebrang, jedina se u prosincu javila na natječaj HZJZ-a za nabavku šprica i igala, a potom su sami odustali od posla, potvrdili su nam iz HZJZ-a.

Naime, HZJZ je tražio isporučitelja oko devet milijuna preciznih igala i šprica nužnih za cijepljenje protiv korona virusa. Uvjet je bio da moraju biti isporučene do 15. veljače.

Kormedix se jedini javio na taj natječaj, a potom su 4. veljače poslali HZJZ-u obavijest da nisu u mogućnosti ispoštovati zadani rok za isporuku. HZJZ je zbog toga već idući dan obavijestio Kormedix da obustavljaju postupak. Iz HZJZ-a ističu da natječaj nije poništen, nego je samo obustavljen postupak.

U idućim danima planiraju raspisati novi natječaj.

- Ja sam suvlasnik tvrtke i ne vodim poslovanje. To čine namještenici i direktor tvrtke. Prva vijest o svemu mi je bila iz medija - rekao nam je Hebrang.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bečar-bečar 19.02.2021.

    ma kakav "suvlasnik"???? prokopaj te malo po biznisu te tvrtke!? hmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare