To je to što me zanima!

Klemm: Trebalo je 200 dana da dogovorimo termin sastanka

Klemm je rekao da su zadovoljni što će imati priliku razgovarati s premijerom. Očekuju da će sastanak biti javan. Ako ne postignu dogovor, dalje će prosvjedovati
Vidi originalni članak

Trebalo nam je 220 dana da odredimo jedan termin sastanka, kazao je Josip Klemm u Savskoj 66 za RTL Danas nakon što su se branitelji s Markova trga povukli u Savsku 66.

- Samo sat vremena nakon što je premijer odredio termin sastanka, dogovorili smo se da odemo s Markova trga - dodao je Klemm. 

- Zadovoljni smo što ćemo imati priliku u ponedjeljak razgovarati s premijerom. Očekujemo da sastanak bude javan uz javnost i medije - rekao je Klemm te dodao da ako u ponedjeljak ne postignu dogovor da će iskorisiti svoje ustavno pravo da prosvjeduju dalje, ili na Markovu trgu ili u Savskoj.

Podržao je činjenicu da je predsjednica pozivala na dijalog.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • jozabroz 30.05.2015.

    nadam se da ste svi svjesni da od vaseg razgovora s drugom zokom nista,ama bas nista necete rjesit,,pa pusicka na sva usta,sa "drugovanja" sa clanovima stranke porucuje da se nikakve ostavke nesmiju trazit,,ocito su se osokolili kad je prekinut prosvjed,no da je gotovo ,nije!! bice gotovo kad partija i partneri budu potuceni na izborima,do nogu,,a mozda i prije,,

  • svanuće 29.05.2015.

    Konačno će i vašem teroru doći kraj ,one plinske boce su točka na i vašim nepodopštinama.

  • Melita12 29.05.2015.

    zgodan ovaj Klemm

Komentiraj...
Vidi sve komentare