To je to što me zanima!

'Trećina Živog zida je otišla zbog nedemokratskog vođenja'

Bit će to, kažu, moderna i demokratski ustrojena stranka po uzoru na talijanski pokret 5 zvjezdica. Živi zid Ivana Vilibora Sinčića napustili su, kako objašnjavaju, bog nedemokratskog i autoritarnog vođenja
Vidi originalni članak

Vijest o raspadu Živog zida stiže od 200-tinjak bivših članova te stranke, koji su nakon napuštanja osnovali Slobodnu Hrvatsku.

Bit će to, kažu, moderna i demokratski ustrojena stranka po uzoru na talijanski pokret 5 zvjezdica. Živi zid Ivana Vilibora Sinčića napustili su, kako objašnjavaju, bog nedemokratskog i autoritarnog vođenja. Otišli su i predsjednici ogranaka.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • MiroslavMirek 23.02.2016.

    ma kakva jedna trečina????? otišlo je manje od 200 ljudi a to je negdje oko 1%

  • Nowhere_Man 22.02.2016.

    Damir Trnačić, bivši supredsjednik ŽZ-a je prije izbora otvoreno govorio o napuštanju stranke kad uđu u sabor, kad mu to nije uspjelo napravio si je novu stranku. O parolama "Slobodna hrvatska" se moglo čuti na skupštini ŽZ-a tjedan dana prije izbora i na ulici kad se išlo prema Trgu bana Jelačića na koncert Picksiebnera. Samo malo prokopajte po internetu... Nije ovo ništa novo, samo dobro osmišljen igrokaz, proveden u tom trenu kad su shvatili da je formirana vlada i da je vrijeme da se krene. Iskreno, ovo je dobra stvar jer se stranka očistila od prodanih duša. Viliboru i ostatku puna podrška u borbi za potlačene i ponižene !

  • SamoZijevam 22.02.2016.

    Živi zid ima 12.000 članova, što je 200 odbjeglih ,ali i nije ih 200i.. Da ih ima toliko bili bi valjda sretni sto osnivaju novu stranku pa bi došli na osnivačku skupštinu koja je u SUBOTU. Dakle u subotu kad ne bi trebao nitko biti spriječen doći, a njih niste mogli nabrojati ni 60 ,pola nebodera ili dva razreda djece Uglavnom ,toliko ih je bilo da su svi mogli dobiti neku funkciju,što je u konačnici bio neki cilj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare